VOZAČIMA SAVET: Opreznija vožnja zbog moguće pojave magle na putevima
Foto: Beta/Dragan Gojić

jp "putevi srbije"

VOZAČIMA SAVET: Opreznija vožnja zbog moguće pojave magle na putevima

Srbija -

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Skreće se pažnja na prevoje i kritične deonice na sledećim putnim pravcima, na kojima se savetuje maksimalan oprez u vožnji i obavezno korišćenje zimske opreme: Bonjince - administrativna linija AP KiM (Mutivode), Svođe -Vlasotince, Gajtanska vrata - Negosavlje i Predejane - Crna Trava.

Vozačima se savetuje da poštuju ograničenja brzine i da voze pažljivo, kao i da koriste zimske pneumatike i prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu zbog moguće pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Auto-put E-75, Bubanj Potok - petlja Beograd , do 3. februara od 22 časa do 05 časova, radovi na čišćenju ivičnih traka. Radovi se izvode u pokretu, u oba smera, u preticajnoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci a saobraćaj se odvija voznim saobraćajnim trakama.

Auto-put E-75, u zoni petlje Vrbas, u smeru Subotica-Novi Sad, do 6. febriara radovi na demontaži postojeće zaštitne ograde za vozila kao i montaži nove. U toku izvođenja radova, saobraćaj se preusmerava u voznu i preticajnu saobraćajnu traku.

Auto-put E-75, petlja Požarevac-petlja Velika Plana, do 2. februara, od 08 do 16 časova, izmenjen režim saobraćaja zbog izvođenja istražnih radova za potrebe rehabilitacije puta.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova: na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, -na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

(Kurir.rs/ Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track