KRAJ AGONIJE

EKSKLUZIVNA ISPOVEST! ŽELJA ZA ŽIVOTOM NADJAČALA SMRT! Saša posle 12 dana na RESPIRATORU pobedio koronu! (KURIR TELEVIZIJA)

Srbija -

Posle mesec dana borbe, od čega je 12 dana bio priključen na respirator, tridesetpetogodišnji Saša Ristić iz sela Draškovac kod Leskovca je sa niške kovid Klinike za anesteziju izašao kao pobednik.

On je zbog teškog oblika korone 25. decembra iz Leskovca prebačen u Niš na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju UKC, gde su se lekari borili za njegov život.

“Saša je 25. decembra primljen na kovid intenzivnu negu sa teškom obostranom upalom pluća, a već posle dva dana je intubiran. Tada je počela bitka za njegov život”, kaže prof. dr Radmilo Janković, direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju UKC Niš.

Sad kada je sve prošlo Saša može i da se našali. Kaže da je najsmešnije što ga je zarazila supruga koja je imala blaži oblik bolesti.

Neobično u čitavoj ovoj priči je to što je Saša kao dvanaestogodišnjak takođe bio na mehaničkoj ventilaciji jer mu je dok je igrao fudbal sa drugarima pala stativa na glavu.

Tada je u bolnici proveo više od 40 dana i doživeo pet kliničkih smrti.

“Prvi put sam bio 1997. godine kada mi je stativa pala na glavu. Bio sam 83 dana u komi, pet kliničkih smrti sam imao, 46 dana sam ostao u bolnici”, priseća se Saša.

Ovaj hrabri čovek se postepeno oporavlja od korone. Ne veruje u teorije zavere jer se uverio da je bolest sveprisutna i stvarna.

“Gde sam sve mogao da budem, dođe mi da plačem. Najžalije mi je bilo zbog ćerkice i žene”, dodaje Saša.

Priznaje da je prošao agoniju, ali sve je to sada iza njega.

Radosti u Sašinoj porodici nema kraja.

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TV UŽIVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track