PALMA: Moguće je da su uhapšeni kriminalci u Srbiji imali podršku iz inostranstva, ali u Srbiji nema zaštićenih
Foto: Pink Printscreen

posle hapšenja kriminalne grupe

PALMA: Moguće je da su uhapšeni kriminalci u Srbiji imali podršku iz inostranstva, ali u Srbiji nema zaštićenih

Srbija -

BEOGRAD - Srbija je jedina država na svetu koja je uhapsila jednu tako jaku kriminalnu grupu. Hapšenjem Belivukove kriminalne grupe padaju u vodu sve optužbe opozicije u Srbiji na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i državnog vrha.

Hapšenje tih 18 kriminalaca znači da država nije imala nikave veze sa njima, jer da je bilo drugačije država ne bi smela da ih uhapsi. U drugim državama, a posebno u državama koje su činile bivšu Jugoslaviju, postoje ili slične ili malo blaže mafijaške grupe kao ova što je uhapšena u Srbiji, ali te države ne smeju da se sa njima obračunaju iz straha zbog neke prethodne saradnje sa njima”, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostujući na televiziji Pink.

“Hapšenje ove kriminalne grupe znači zaštitu, ne samo dece predsednika Vučića, već to je zaštita dece svih građana Srbije i svakog pojedinca u našoj zemlji. Znate da u svetu, na primer u Čikagu ili u Parizu postoje kvartovi gde vam govore da u njih ne ulazite, a da ne pričam o Crnoj Gori.

Međutim sada će Vučić da bude glavna tema napada iz tih država koje ne smeju da se obračunaju sa kriminalom. I zbog borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije i zbog ekonomskog napretka Srbije i zbog toga što je Srbija u borbi protiv korona virusa i u vakcinaciji jedna od najboljih u svetu. Vidite Crnu Goru koja je član NATO pakta, a do sada nije dobila nijednu jedinu vakcinu, a u Srbiji je već stigla druga tura i krenula je i revakcinacija. I Vučić je čovek koji ima viziju i zato on smeta nekim državama i ja pretpostavljam da je neko iz inostranstva umešan u rad te kriminalne grupe koja je uhapšena u Srbiji i da su im malo pomogli.

Foto: TV Pink Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track