SUPRUŽNICIMA IZ KIKINDE 13 JE SREĆAN BROJ: U nagradnoj igri uzmi račun i pobedi osvojili automobil baš 13. februara
Foto: S. U.

sreća

SUPRUŽNICIMA IZ KIKINDE 13 JE SREĆAN BROJ: U nagradnoj igri uzmi račun i pobedi osvojili automobil baš 13. februara

Srbija -

KIKINDA - Slavku i Milji Balaban iz Kikinde, broj 13 definitivno nije baksuzan. Naprotiv. Neki od najznačajnijih događaja u njihovim životima imaju veze sa, kako mnogi smatraju, baksuznim brojem.

Pre mnogo godina, Milja je rodila sina Marka baš 13. dana u mesecu. U subotu, 13. februara, glumica Ivana Dudić izvukla je koverat koji je u velikoj nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", supružnicima Balaban doneo automobil "fijat 500L".

Slavko je reportera Kurira danas dočekao za volanom dve decenije starog kombija marke "mercedes". Imaju i godinu dana stariji automobil "pežo", a uskoro će se do sina, ćerke i unuka, koji žive u Beogradu, voziti u novom automobilu.

Kikinda, bracni par, uzmi racun i pobedi
foto: S. U.

- Supruga je redovni učesnik ove nagradne igre. Često šalje koverte sa računima. Zamolio sam je da jedno adresira na mene, šaleći se da će osvojiti nagradu, samo ako na koverti napiše moje ime i prezime. Potpuno neočekivano, šala se obistinial- priča penzinonisani radnik "Naftagasa" i priznaje da je od subote preplavljen nevericom, srećom i zadovoljstvom.

Kikinda, bracni par, uzmi racun i pobedi
foto: S. U.

-Telefon se usijao. Imam utisak da neprekidno zvonio 24 sata. Čestitke ne prestaju da stižu. Ranije sam baš puno igrao loto i nagradnu igru "Ogrebi, ogrebi i blago tebi", ali nikada ništa. Supruga Milja je zaslužna za naš novi porodični automobil. Naravno i Ivana Dudić - kaže Slavko, dok Milja potvrđuje da je broj 13 zaista njihov srećan broj.

- Zaista neke važne stvari u našim životima imaju veze s tim brojem. I da stvar bude još zanimljivija, pre tri godine, u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", ovakav automobil osvojila je naša kuma Dragica Makivić- ispričala je Milja.

(Kurir.rs/S. U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track