JUBILEJ CENTRA ZA SOCIJALNI RAD IZ TRSTENIKA: 55 godina postojanja i uspešnog rada
Foto: Opštinska uprava Trstenik

najznačajnija ustanova

JUBILEJ CENTRA ZA SOCIJALNI RAD IZ TRSTENIKA: 55 godina postojanja i uspešnog rada

Srbija -

Jubilej Centra za socijalni rad u Trsteniku - 55 godina postojanja i uspešnog rada obeležen je radno, u skromnim uslovima i uz punu primenu svih protiv epidemijskih mera Kriznog štaba i Opštinskog štaba za vanredne situacije.

Manifestacija je održana u krugu zaposlenih i održavanjem zajedničke sednice Upravnog i Nadzornog odbora Centra. Naročiti kuriozitet predstavlja činjenica da je Centar posetila predsednica opštine Trstenik, Milena Turk, koja je čestitala jubilej i poželela dalji uspešan rad.

Trstenik
foto: Opštinska uprava Trstenik

- Centar za socijalni rad je jedna od najznačajnijih ustanova u Trsteniku, kao i ustanova koja je reper, ne samo u regionu, već i na nivou čitave Srbije, istakla je, pored ostalog, čelnica ove pomoravske lokalne samouprave.

Milena Turk je direktoru Centra Dragojlu Miniću uručila prigodan poklon, umetničku sliku sa motivima Trstenika i repliku Kneginje Milice, simbola i zaštitnice Trstenika, pokazujući na taj način da će Centar i ubuduće imati podršku Opštinske uprave Trstenika.

Treba istaći da je ovo prvi put da neki od predsednika opštine Trstenik prisustvuje obeležavanju dana Centra za socijalni rad je motiv više da ova ustanova radi bolje i više u narednoim period i u najboljem interesu korisnika.

(Kurir.rs/ Ž. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track