GRADONAČELNICA SOTIROVSKI: Niš se približava broju od 100.000 vakcinisanih
Foto: Zorana Jevtić

ima dovoljno vakcina

GRADONAČELNICA SOTIROVSKI: Niš se približava broju od 100.000 vakcinisanih

Srbija -

Niš se približava broju od 100.000 vakcinisanih protiv kovid-19, izjavila je danas gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Ona je pozvala sve Nišlije, a posebno starije od 60 godina, da se jave u Dom zdravlja i prime vakcinu koju žele, ističući da ih ima dovoljno.

- Mi smo kao grad pozvali i domaće i strane kompanije, javna komunalna preduzeća, gradsku upravu, sve zaposlene u mnogim ustanovama da se dobrovoljno prijave, izaberu vakcinu koju žele da prime i time zaštite svoje i zdravlje najbližih - rekla je Sotirovski novinarima.

Dragana Sotirovski
foto: Grad Niš

Istakla je da su do sada vakcinisani i kondukteri, vozači gradskog saobraćajnog preduzeća, te da su se mnogi masovno odazvali.

Gradonačelnica Niša navodi da vakcinacija protiče bez ikakvih problema, kao i da je Grad pozvao predsednike mesnih zajednica u okolnim selima da naprave spiskove ljudi koji su zainteresovani da prime jednu od ponuđenih vakcina.

- Ekipe Doma zdravlja će biti na terenu - kaže Sotirovski i ističe da se tako pruža mogućnost da se sredinom narednog meseca Niš približi cifri od 110.000 vakcinisanih protiv kovid-19.

(Kurir.rs/ Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja