Najnovije vesti

ODLAŽE SE BORINA NEDELJA: Korona poremetila sve planove
Foto: T. S.

svake godine od 23. do 29. marta

ODLAŽE SE BORINA NEDELJA: Korona poremetila sve planove

Srbija
13:38h

VRANJE - Borina nedelja, kulturna manifestacija koja je posvećena poznatom Vranjancu Borisavu Stankoviću i održava se u njegovom rodnom gradu, svake godine od 23. do 29. marta, zbog postojeće epidemiološke situacije usled virusa kovid-19 i mera koje su na snazi, ove godine se odlaže.

1 / 4 Foto: T. S.

Književna zajednica „Borisav Stanković“ u Vranju, saopštila je, da bi „na današnji dan, u normalnim okolnostima, počela jubilarna 55. „Borina nedelja“ u Vranju. U nemogućnosti održavanja programa zbog postojeće epidemiološke situacije usled virusa kovid-19 i mera koje su na snazi, ovogodišnja manifestacija se odlaže “za neko drugo, bolje vreme i stanje“.

Odbor  „Borine  nedelje“  i  Književna  zajednica  „Borisav  Stanković“,    kao organizator obaveštavaju  javnost  da  će  se,  čim  se  ukažu  uslovi,  održati ova jubilarna manifestacija, proglasiti dobitnika i uručiti književna nagrada „Borisav Stanković“.

Borina nedelja, Vranje
foto: T. S.

Obaveštavamo da će Književna zajednica „Borisav Stanković“ na svojoj Fejsbuk stranici u narednih sedam dana objavljivati prigodne priloge, saopštio je  u ime odbora „Borine nedelje“ Miroslav Cera Mihailović, urednik programa.

“Borina nedelja”, jedna je od najznačajnijih kulturnih manifestacija u Srbiji.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...