SKANDAL ZA SKANDALOM U ČAČANSKOM CRVENOM KRSTU: Tuča zaposlenih! Janković i Logvinov u žestokom klinču
Foto: Kurir/D.Č./privatna arhiva

U ČETVRTAK UVEČE

SKANDAL ZA SKANDALOM U ČAČANSKOM CRVENOM KRSTU: Tuča zaposlenih! Janković i Logvinov u žestokom klinču

Srbija -

Nakon skandalozne tužbe za mobing koju je sedam radnika podnelo protiv sekretarke Crvenog krsta u Čačku, Biljane Davidović, u ovoj organizaciji se situacija među zaposlenima rasplamsava.

U četvrtak uveče fizički se razračunali Petar Janković, odbornik Skupštine grada i Igor Logvinov obojica zaposleni u ovoj humanitarnoj organizaciji. Kako saznajemo fizički obračun se dogodio u prostorijama Mesne zajednice “Park” oko 22 časa.

Petar Jankovic
foto: Privatna Arhiva

"Sve je počelo napadima na mene na vajber grupi, vređanjem i pljuvanjem, a koje su se delom ticale i stanja u Crvenom krstu. Odgovorio sam sa nekoliko poruka, nakon čega sam otišao u prostorije Mesne zajednice 'Park', čiji sam predsednik. Oko 22 časa u kancelariju je ušao Logvinov sa svojom suprugom i odmah je nasrnuo na mene. Zadao mi je nekoliko udaraca pesnicom ili otvorenom šakom. Udarao me je u glavu u više navrata. Ja sam pozvao brata i oca da mi pomognu, a on je zvao policiju", kaže Janković dodajući da je nakon davanja iskaza otišao u Urgentni centar gde je snimio glavu.

Petar Jankovic
foto: privatna arhiva

On kaže da su mu konstatovane brojne masnice i podlivi u predelu glave.

Igor Logvinov
foto: Kurir/D.Č.

Sa druge strane, Logvinov u potpunosti demantuje da je sa kolegom imao bilo kakav fizički kontakt.

"Kada sam ušao u kancelariju on je potegao flašu na mene. Bio je mortus pijan, imao je preko dva promila alkohola. Onda je pao preko nekih stolica i tako se povredio. Sve vreme je tu bila moja supruga, koja može sve ovo da potvrdi. Ja sam pozvao i policiju i uredno ih sačekao. Tu su došli i Jankovićev otac i brat, i policija ih je jedva sprečila da me ne napadnu. Da policija nije stigla, ko zna šta bi bilo", kaže Igor Logvinov.

Kurir.rs/D.Č.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track