ČITATELJKA KURIRA IVANA IZ KRALJEVA UPOZORAVA Moju svekrvu zvali su stalno, nudili flastere, prvo pitaju je li penzioner pokretan
Foto: Shutterstock

pamet u glavu

ČITATELJKA KURIRA IVANA IZ KRALJEVA UPOZORAVA Moju svekrvu zvali su stalno, nudili flastere, prvo pitaju je li penzioner pokretan

Srbija -

KRALJEVO - Čitateljka Kurira Ivana iz Kraljeva javila se mejlom našem portalu da bi, kako kaže, na neki način pomogla sugrađanima.

U Kraljevu se pojavila navodna grupa medicinara koja zove penzionere i pita ih da li žive sami. Zakazuju dolaske, da im, navodno, donesu nekakve trake protiv bolova i naročito se obraduju kad čuju da je osoba jedva pokretna ili načisto nepokretna. Insistiraju na dolasku, vrše pritisak svakodnevno, doduše vrlo su ljubazni, ali je iza svega toga vrlo agresivan stav - napisala nam je Ivana koja sumnja da je reč o prevarantima.

- Zapravo, reč je o tipovanju penzionera da bi bili orobljeni. Moja svekrva je primala njihove pozive konstantno. Kada je spomenula da, iako živi sama, ipak joj sin dolazi svakodnevno u posetu, nisu se pojavili na taj zakazani termin da uruče te navodne flastere, trake protiv bolova. Nismo uspeli da ih sretnemo i identifikujemo, ali možda postoji neko ko je nažalost sticajem okolnosti prevaren od strane ove grupe ljudi - kaže Ivana u mejlu.

- Molim vas da istražite to, poručila je našoj redakciji. Nije tu pitanje ni pljačke, jednostavno će nekome biti ugrožen život zbog bednih 200 dinara u novčaniku - zaključuje Ivana.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track