DR LJILJANA ANTIĆ OBIŠLA RADOVE: Pored rekonstrukcije Opšte bolnice Vranje, sve službe u funkciji FOTO
Foto: Kurir/T.S.

NA VIŠE od 14.000 kvadrata

DR LJILJANA ANTIĆ OBIŠLA RADOVE: Pored rekonstrukcije Opšte bolnice Vranje, sve službe u funkciji FOTO

Srbija -

I pored izgradnje i rekonstrukcije Opšte bolnice Vranje, sve službe u funkciji i pružaju potrebnu zdravstvenu pomoć i usluge građanima

Radi se o više od 14.000 kvadrata rekonstrukcije, nadgradnje i izgradnje.

Radove na lameli A i lameli B starog dela bolnice, Zdravstvenog centra Vranje obišla je direktorka Zdravstvenog centra Vranje, dr Ljiljana Antić sa saradnicima i u pratnji šefa gradilišta Mileta Milčića.

Izgradnja i rekonstrukcija Opšte bolnice Vranje se odvija po utvrđenoj dinamici.

1 / 6 Foto: Kurir/T.S.

"Radovi na lameli A i lameli B starog dela bolnice, Zdravstvenog centra Vranje obuhvataju rekonstrukciju prostora od 3 hiljade kvadratnih metara i izgradnju prostora od jedne hiljade kvadratnih metara. Uspeli smo da konstantno radimo na izgradnji i rekonstrukciji Opšte bolnice Vranje, gde sve ide po dinamici koja je planirana i ovde ljudi rade svakodnevno, tek retke nedelje se koriste za odmor. U isto vreme sve službe u Bolnici su u funkciji i pružaju svu potrebnu zdravstvenu pomoć i usluge našim građanima. Zahvaljujem se ovom prilikom zaposlenima u DHC inženjeringu i načelnicima i zaposlenima u svim službama Opšte bolnice Vranje koje funkcionišu sve vreme besprekorno", istakla je direktorka Zdravstvenog centra Vranje, dr Ljiljana Antić tokom redovnog obilaska radova.

U okviru rekonstrukcije paviljonskog dela bolnice u Vranju biće izgrađen centralni hol, novi objekat, koji će biti glavni ulaz u rekonstruisanu i obnovljenu bolnicu. Tu će biti smešteni infopult sa polikliničkim i internističkim ambulantama.

Planira se nadogradnja postojećih paviljonskih jedinica, odnosno nadogradnja objekata iznad ortopedskog, urološkog, očnog i internog odeljenja,

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja