Najnovije vesti

IGOR MIROVIĆ URUČIO: Gradonačelnik Subotice potpisao ugovor o subvenciji vredan 20 miliona dinara za izgradnju atarskih puteva
Foto: Grad Subotica

Iz pokrajinskog budžeta

IGOR MIROVIĆ URUČIO: Gradonačelnik Subotice potpisao ugovor o subvenciji vredan 20 miliona dinara za izgradnju atarskih puteva

Srbija
16:02h

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas predstavnicima lokalnih samouprava u Vojvodini, ugovore za sufinansiranje projekata u oblastima poljoprivrede, vodoprivrede i lokalnog razvoja, vredne više od 773 miliona dinara.

U ime Grada Subotice, ugovor o subvenciji, vredan 20 miliona dinara, za izgradnju atarskih puteva potpisao je gradonačelnik Stevan Bakić.

Stevan Bakić, Subotica
foto: Grad Subotica

"Budžetom Grada Subotice za 2021. godinu, predviđeno je 40 miliona dinara, sa PDV-om, za uređenje atarskih puteva. Tim značajnim sredstvima, dobijenim od Pokrajine, za uređenje atarskih puteva, obezbeđeno je ukupno 60 miliona dinara. To praktično znači da ćemo urediti oko 15.750 metara atarskih puteva”, rekao je gradonačelnik Stevan Bakić.

Uređenje atarskih puteva je predviđeno da se radi, kako je naveo gradonačelnik Bakić, u mesnim zajednicama: Aleksandrovo, Đurđin, Žednik, Čantavir, Bački Vinogradi i Tavankut.

Stevan Bakić, Subotica
foto: Grad Subotica

Iz pokrajinskog budžeta, posredstvom Sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, danas su dodeljeni i ugovori jedinicama lokalne samouprave, za izradu projektno-tehničke dokumentacije, za unapređivanje komunalne infrastrukture. Ugovori su vrednii više od 33 miliona dinara.

Za izradu projektno-tehničke dokumentacije za rasvetu, Subotici je u Pokrajini opredeljeno milion dinara.

Kurir.rs/N.H.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...