VOZAČI MOGU DA ODAHNU! NEMA VIŠE GUŽVI NA PUTEVIMA I NAPLATNIMA RAMPAMA: Posle kolona saobraćaj se konačno normalizovao!
Foto: RINA

bez zastoja

VOZAČI MOGU DA ODAHNU! NEMA VIŠE GUŽVI NA PUTEVIMA I NAPLATNIMA RAMPAMA: Posle kolona saobraćaj se konačno normalizovao!

Srbija -

Prema poslednjim informacijama, na naplatnoj stanici Preljina više nema zadržavanja vozila, kao ni na ostalim naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji.

Na auto-putu Miloš Veliki, E-763, u tunelu Brđani, u smeru ka Preljini, uspostavljeni su redovni uslovi odvijanja saobraćaja, saopštili su "Putevi Srbije".

Nema gužvi na kritičnim tačkama - na deonici puta od Zlatibora ka Užicu i obilaznici kod Čačka gde su tokom dana zabeležene najduže kolone. Duge kolone vozila na deonici puta od Zlatibora ka Užicu zabeležene su od prepodneva do predveče.

Na obilaznici kod Čačka saobraćaj se odvija neometano. Na naplatnoj stanici Preljina više nema zadržavanja. Takođe na ostalim naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji, nema zadržavanja vozila.

Zbog većeg broja vozila ka turističkim centrima, saobraćajna policija će pojačati kontrolu brzine, preticanja i kontrolu alkohola.

Kurir.rs/RTS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track