U VRANJU KRŠILI EPIDEMIOLOŠKE MERE ZA PRAZNIKE: Ugostiteljski objekti zatvarani na 72 sata, pisane kazne i do 300.000 dinara
Foto: T.S.

Izdat veći broj prekršajnih naloga

U VRANJU KRŠILI EPIDEMIOLOŠKE MERE ZA PRAZNIKE: Ugostiteljski objekti zatvarani na 72 sata, pisane kazne i do 300.000 dinara

Srbija -

Kršenje epidemioloških mera u Vranju i to pre svega u ugostiteljskim objektima uočeno tokom uskršnjih praznika.

Redovnu kontrolu obavljali su Odeljenje za inspekcijske poslove i Odeljenje komunalne milicije GU Vranje.

Izdat je veći broj prekršajnih naloga fizičkim licima, preduzetnicima i pravnim licima, u iznosima od 5.000 do 300.000 dinara, a neki ugostiteljski objekti su zatvoreni na 72 sata.

Gradska uprava apelovala je na građane, kao i na sva lica u čijim objektima se okuplja veći broj ljudi, da obezbede poštovanje epidemioloških mera koje je propisala Vlada RS i time pokažu svoju ličnu i društvenu odgovornost u vremenima kada ova opaka epidemija svakodnevno odnosi ljudske živote.

Pčinjski okrug: 42 pozitivna na koronavirus od 224 uzorka

U Vranju prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije od 224 uzorka iz Pčinjskog okruga, 42 su pozitivna na koronavirus. Od tog broja 21osoba je iz Vranja, osam iz Bujanovca, tri novoobolela iz Surdulice, četiri iz Vladičinog Hana, četiri iz Bosilegrada i dve novoinficirane osobe iz Preševa.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track