STANARE IZ SNA PROBUDILA EKSPLOZIJA: Mercedes izgoreo u gluvo doba noći ispod stambene zgrade u Kikindi
Foto: Kurir/S.U.

mikronaselje

STANARE IZ SNA PROBUDILA EKSPLOZIJA: Mercedes izgoreo u gluvo doba noći ispod stambene zgrade u Kikindi

Srbija -

KIKINDA - Putničko vozilo merdecedes, koje je blo parkirano na trotoaru tik ispod zgrade u kikindskom Mikronaselju izgorelo je noćas. Policijska straga je u toku, pa zasad nije poznato pod kojim okolnostima je izbio požar.

automobil, izgoreo, Mercedes, eksplozija
foto: Kurir/S.U.

Dok je još trajao uviđaj, a šlep služba se pripremala da ukloni izgoreli “mercedes” , ispred zgrade je bila i Kikinđanka D.A. Njen automobil stradao je u požaru. Devojka je bila u šoku i nije želela da daje izjave. U šoku su bile i njene komšije koje su ovako za Kurir opisale šta se dogodilo protekle noći:

automobil, izgoreo, Mercedes, eksplozija
foto: Kurir/S.U.

- Iz sna nas je između jedan i pola dva iza ponoći probudila eksplozija. Supruga i ja smo najpre pomislili da je vatromet. Kada smo pogledali kroz pozor, videli smo automobil u plamenu. Probali smo da sa komšijama izađeno iz zgrade, ali od vatre to nismo uspeli jer jer gorelo bukvalno ispred ulaznih vrata u zgradu- ispričale su komšije koje žive na prvom spratu:

-Stanari iz susedne zgrade već su pozvali vatrogasce. To smo i mi učinili. Komšiji su nastradali prozor i terasa. Nakon neprospavane noći, tek sada, dok stan dvodimo u red, uviđamo šta je moglo da se desi. Ispod zgrade je lamperija. Neko je mogao da izgubi glavu. Srećom, pa se to nije dogodilo i niko nije ozleđen- navele su komšije. U kikindskoj policiji kratko nam je potvrđen ovaj događaj, da nema povređenih I da je istraga u toku.

Kurir.rs/S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track