Ovo se ne propušta! Iskoristite Giga dane i ostvarite GIGA POPUSTE!
Foto: Promo

Ovo se ne propušta! Iskoristite Giga dane i ostvarite GIGA POPUSTE!

Srbija -

Kada biste danas otvarali firmu i kada bi vas neko pitao kako vidite svoju firmu za 18 godina, šta biste odgovorili? Pre 18 godina je jedna mala beogradska prodavnica tehnike, koja se nalazila na Banovom brdu, započela svoj razvojni put. Ta prodavnica, koja je i danas na istom mestu, izrasla je u jednu od najvećih srpskih kompanija koje se bave prodajom potrošačke elektronike. Na svom putu ka uspehu, ova kompanija se oslanjala na samo dva „saveznika“: na dobru poslovnu praksu i svoje najveće poslovne partnere – kupce. Ime te kompanije je danas prvo na šta pomislite kada vam je potreban novi televizor, novi laptop, novi telefon, novi frižider ili bilo koji drugi aparat za kuću. Ime te kompanije je Gigatron.

Gigatron
foto: Promo

Za osamnaestogodišnje poverenje, Gigatron je svojim kupcima odlučio da se oduži novom super akcijom. Giga dani traju od 2. do 4. juna i ne smete ih propustiti jer uštede koje možete da ostvarite uopšte nisu zanemarljive: popust na ceo asortiman, u šta spadaju televizori, bela tehnika, telefoni, desktop kompjuteri i još mnogo toga, iznosi fenomenalnih 20%, dok popust na laptop kompjutere i male aparate za kuću i kuhinju iznosi čak 25%.

Gigatron
foto: Promo

U sastavu prodajne mreže Gigatrona nalaze se 62 prodavnice, uključujući i sedam ekskluzivnih megastore objekata, ali i beskrajno velika Gigatron online prodavnica.

Gigatron
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track