00:45

BOSANCI SE NA SAV GLAS ZAHVALJUJU: Samo u Sremskoj Mitrovici vakcinisano više od 200 Banjalučana!

KURIR TELEVIZIJA

BOSANCI SE NA SAV GLAS ZAHVALJUJU NA VAKCINAMA: Samo u Sremskoj Mitrovici vakcinisano više od 200 Banjalučana!

Srbija -

Nastavlja se imunizacija građana u cilju borbe sa koronavirusom, a koliko je naša zemlja u prednosti dokazuje i činjenica da veliki broj stanovnika Bosne i Hercegovine dolazi u Sremsku Mitrovicu i Loznicu kako bi se vakcinisali.

kurir televizija
foto: Kurir televizija

Red ispred punkta u Loznici je veliki, a građani koji su pretežno iz Tuzle i Sarajeva uglavnom su se odlučili za Fajzerovu vakcinu. Glavni povod za vakcinaciju navode brigu za okolinu i porodicu, a i žele da daju doprinos čitavom društvu.

- Hteo bih da se zahvalim gospodinu Vučiću, pošto naši nisu bili u stanju da nabave vakcine, pa smo došli ovde kod vas da se vakcinišemo - rekao je jedan gospodin koji je čekao na imunizaciju.

kurir televizija
foto: Kurir televizija

U Sremskoj Mitrovici vakcinisalo se veliki broj građana Banjaluke, preko 200.

- Nažalost, Banjaluka još uvek ne beleži ovako sjajne rezultate kao u Sremskoj Mitrovici i Srbiji i za nas je to bila jedna velika i sjajna priklika. Želim da prenesem zahvalnost i gradonačelnici i građanima Sremske Mitrovice i narodu u Srbiji - rekla je Milada Šukalo, savetnica gradonačelnika Banjaluke.

kurir televizija
foto: Kurir televizija

Zamenik gradonačelnika Sremske Mitrovice, Petar Samardžić, izjavio je da će ova imunizacija pomoći stvaranju kolektivnog imuniteta, ali i učvrstiti odnose sa Banjalučanima.

- Vakcionisanjem zaposlenih u Gradskoj upravi grada Banjaluka, mi priču o kolektivnom imunitetu dižemo na viši nivo, a isto tako radimo na očuvanju i negovanju bratskih odnosa sa gradom Banjaluka, kojima su vrata Sremske Mitrovice i kapije Sirmiuma uvek otvorena - rekao je Samardžić.

kurir televizija
foto: Kurir televizija

(Kurir.rs)

OVDE MOŽETE UŽIVO DA GLEDATE KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

01:45

DRŽAVLJANI SRBIJE IZ DIJASPORE PRIMILI VAKCINU: Prijavilo se njih 600, najviše tražili Fajzerovu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track