02:05

Vladmir Vuković smršao 121 kilogram za godinu dana

KURIR TELEVIZIJA

ZABORAVIO DA JEDE, GUTA, ŽVAĆE: Vladimir posle operacije želuca SMRŠAO 121 KG, sa suprugom lagodno ulazi u stari duks

Srbija -

Gornjomilanovčanina Vladimira Vukovića, koji je za godinu dana uspeo da izgubi 121 kilogram, samo fotografije i garderoba iz prošlih dana podsećaju na period kada je imao 208 kilograma.

Danas, kada ima 87 kilograma i kada je promenio loše navike, u stari duks mogu zajedno da stanu on i njegova supruga Marina, od koje nema ponosnije žene.

"Bilo je jako teško. Spavao je u polusedećem položaju, tako mu je najviše odgovaralo. Ali nakon operacije je drugi čovek", kaže Vladimirova lepša polovina, koja mu je bila podrška i oslonac prethodnih 365 dana.

Pre nego što je pre tačno godinu dana operisao želudac, Vladimir je bio ogromni ljubitelj hrane, za jedan obrok jeo je dva hleba i kilogram ćevapa. Posle operativnog zahvata, na koji se odlučio zbog zdravstvenih problema, visokog pritiska i BMI (Bodi mast ideksa) koji je skočio na 65, dok smrtnost nastupa na 60, rešio je da stvari uzme u svoje ruke.

1 / 1 Foto: Kurir Televizija

"U prvo vreme sam dosta jeo, posle sam smanjio obroke, ali ne vredi, stao je metabolizam da radi i onda je počelo naglo gojenje, dok nisam izašao na 208 kila. Nisam mogao više da dišem, nisam mogao da spavam, da se krećem, ništa nisam mogao i onda sam se odlučio na operaciju. Prvih meseca dana izgubio sam 30 kilograma. Pio sam samo vodu, posle sam počeo sa kašicama kao beba i u jednom trenutku sam zaboravio kako se jede, da gutam, da žvaćem", objašnjava Gornjomilanovčanin.

Ovog puta je mu se apetit definitivno samnjio, uživa da gleda druge kako jedu, dok on može da pojede maksimalno dva ćevapa.

(Kurir.rs)

Bonus video:

07:48

KAKAV JE FRAJER SADA! RIJALITI UČESNIK NAPRAVIO NEVIĐENU TRANSFORMACIJU! Usudio se na OPASNU operaciju, pa promenio LIČNI OPIS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track