Najnovije vesti

VAKCINACIJA GRAĐANA U NOVOM PAZARU!
01:38

VAKCINACIJA GRAĐANA U NOVOM PAZARU!

KURIR TELEVIZIJA

NOVI PAZAR KONAČNO POBEĐUJE KORONU: Bili su u žarištu, a sada se vakcinisalo oko 18.000 ljudi!

Srbija

Iako je Novi Pazar pre nekoliko dana bio žarište korona virusa u Srbiji, to nije navelo veliki broj građana da se vakcinišu, pa se ovaj grad jedno vreme našao na listi najmanje vakcinisanih u Srbiji.

Ipak, situacija se popravlja, pa se sve veći broj građana uključilo u proces imunizacije. Nažalost, pojedinci javnim iznošenjem svojih stavova stvaraju dodatne nedoumice.

vakcinacija
foto: Kurir Televizija

- Pola doktora je za to da se vakcina primi, pola ne. Slušam od jednog doktora, "Nisam za to, spremam sam da uzmem pušku i da branim sebe i svoju porodicu - rekao je jedan od stanovnika Novog Pazara.

Sa druge strane, doktorka Nezrina Habibović tvrdi da su gražani ozbiljno shvatili situaciju u kojoj se nalaze i da redovno dolaze da se vakcinišu.

vakcinacija
foto: Kurir Televizija

- Vakcinacija u Novom Pazaru protiče bez ikakvih problema, mi dnevno imamo preko 200 vakcinisanih ljudi. Primećujemo da se broj povećao, posebno kada imamo slobodnu vakcinaciju - rekla je doktorka.

vakcinacija
foto: Kurir Televizija

Do sada je u ovom gradu vakcinisano oko 18.000, a revakcinisano preko 13.000 ljudi. Pored meštana ovog grada, na vakcinaciju dolaze i ljudi iz Bosne i Hercegovine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

NAJBOLJE VAKCINE ZA TRUDNICE
01:27

NAJBOLJE VAKCINE ZA TRUDNICE

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track