GDE ĆEŠ SA TOM KANTOM?! Nišlija (78) usred bela dana sa trotoara poneo svoj plen, strpao u gepek i otišao! (VIDEO)

sramota

GDE ĆEŠ SA TOM KANTOM?! Nišlija (78) usred bela dana sa trotoara poneo svoj plen, strpao u gepek i otišao! (VIDEO)

Srbija -

Nesvakidašnji slučaj krađe zabeležen je u Nišu, a na video snimku koji je objavljen na Fejsbuku može se jasno videti, kako muškarac (78) krade kantu za smeće usred bela dana.

Naime, automobil marke "mercesec" zaustavio se pored trotoara, a muškarac je zatim izašao i metalnu kantu za smeće stavio u gepek vozila.

- U gradu ima vandala, ima nesavesnih građana, često se dešava da oštete ulične korpe za otpad, dečije mobilijare, kontejnere za reciklabilni otpad, ali ovo na snimku je nečuveno, ljudi parkirali auto i usred bela dana kradu uličnu korpu - navedeo je na Fejsbuk profilu JKP "Mediana" Niš, gde je snimak i objavljen.

Na sreću, kradljivac je vrlo brzo otkriven, što je na svom Fejsbuku objavila i gradonačelnica Niša, Dragana Sotirovski.

- Zahvaljujući građanima i pripadnicima komunalne milicije, sinoć u 17:30 sedamdesetosmogodišnji S.N. sprečen je u krađi kante za smeće. Kradljivac je na očigled prolaznika i zaposlenih u lokalima na pijaci Boško Buha kantu za smeće ubacio u gepek auta, kada ga je dežurni komunalni milicioner zaustavio i legitimisao. Slučaj je tokom dana prosleđen Policijskoj upravi u Nišu - napisala je ona.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track