ŠAPIĆ U VRANJU: Što više budemo razvijali infrastrukturu to će biti jednostavnije razvijati ekonomiju
Foto: Kurir.rs/T.S.

potpredsednik glavnog odbora SNS

ŠAPIĆ U VRANJU: Što više budemo razvijali infrastrukturu to će biti jednostavnije razvijati ekonomiju

Srbija -

Srbija nije Beograd, Novi Sad ili Niš, Srbija je i Zaječar, Bor i Vranje i Valjevo, istakao je potpredsednik GO SNS Aleksandar Šapić u Vranju.

U Vranju je u amfiteatru kompanije "Jumko" u četvrtak održana sednica Okružnog odbora SNS za Pčinjski okrug. Sednici su prisustvovali predsednik IO SNS Darko Glišić, potpredsednik GO SNS Aleksandar Šapić i potpredsednik IO SNS Dragan Stevanović.

Sednica kojoj su prisustvovali svi čelnici opštinskih odbora u Pčinjskom okrugu, članovi i simpatizeri partije održana je iza zatvorenih vrata.

Predsednik IO SNS Darko Glišić zahvalio se Vranjancima na dočeku.

"Još jednom ste pokazali koliku dušu imate vi Vranjanci "kad hoćete umete da se pokažete, idemo zajedno u nove pobede", poručio je Glišić u Vranju.

"Mnogo vam hvala na ovakvom dočeku nisam mogao ni da zamislim lepši način da se upoznam sa Srpskom naprednom strankom u Vranju. Biće prilike da se družimo i sarađujemo", rekao je potpredsednik GO SNS Aleksandar Šapić.

"Put kojim je Srbija krenula on ne sme da se menja to je pozicioniranje Srbije kako u zemlji tako i u inostranstvu, Srbija mora da bude faktor stabilnost za ovaj deo Evrope. Jaka ekonomski Srbija, vojno jaka Srbija, vojno strahovito jačamo u stvari obezbeđujemo mir na ovom prostoru i otvorenost ka svim našim prijateljima i zapadnim i istočnim pokušaj da se povede računa o svakom delu Srbije. Nekada je bilo ljudi koji nisu spominjali Pčinjski okrug i Vranje, a ne dolazili. Auto-put koji je urađen pre par godina je suštinski promenio ovaj deo Srbije, a pruga koja treba da bude urađena tek treba da je promeni. Infrastruktura mora da se radi, nije Srbija Beograd bez obzira što sam ja Beograđanin. Nije Srbija Beograd, Novi Sad ili Niš, Srbija je i Zaječar, Bor i Vranje i Valjevo. Moramo da radimo na razvitku naše zemlje i infrastruktura je ključ. Što više budemo razvijali infrastrukturu to će biti jednostavnije razvijati ekonomiju. Ništa novo samo nastaviti putem kojim se krenulo i nijednog trenutka ne odustajati pokazati odgovornost za ono čime se bavimo. Poverenje koje narod ukazuje Srpskoj naprednoj stranci daje jednu veliku odgovornost", rekao je Šapić.

On je istakao da veruje da će period ispred nas doneti dosta dobrih stvari, a da će on pokušati da svemu da skroman doprinos.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track