Najnovije vesti

ŠAPIĆ: Nijednog trenutka nisam osećao da nisam dobrodošao u SNS, od izjave o Vesiću napravljen rijaliti
Foto: Kurir

novoizabrani potpredsednik Srpske napredne stranke

ŠAPIĆ: Nijednog trenutka nisam osećao da nisam dobrodošao u SNS, od izjave o Vesiću napravljen rijaliti

Politika
13:35h

BEOGRAD - Od ranije izjave o nemogućnosti da sarađujem sa Goranom Vesićem napravljen je rijaliti i dobila je pogrešnu dimenziju u čemu ja nisam hteo da idem dalje, rekao je danas novoizabrani potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Šapić.

"Mislim da u jednoj tako velikoj organizaciji od 700.000 ljudi, koja ima toliko veliko poverenje ljudi i toliko veliku vlast, naopako kad bi svako sa svakim mogao da bude najbliži saradnik. To znači i sa onima sa kojima ne mogu blisko da sarađujem, ne mora da bude zla namera. S nekim možete s nekim ne možete, niste na istoj talasnoj dužini, ali to apsolutno nema nikakve veze da li ćete da radite zajednički u interesu i svoje organizacije i društva i naroda", rekao je Šapić.

Aleksandar Šapić, Usijanje dana
foto: Kurir

On je gostujući na Televiziji Pink dodao kako će svako ko ima bilo kakav problem s njim, moći da ga reši unutar stranke.

Šapić je naveo da se na sednici Glavnog odbora SNS-a na kome je izglasano ujedinjenje sa Srpskim partiotskim savezom, a on izabran za potpredsednika, atmosfera bila lepa i prirodna, i da ni jednog trenutka nije osetio da nije dobrodošao.

"Meni je Vučić rekao na dva-tri dana pred Glavni odbor da je na 169 opštinskih odbora nije bilo primedbim na ujedinjenje, što me je pozitivno iznenadilo. Na meni i na svima nama je da u budućnosti kreiramo što kvalitetniji odnos i da na osnovu svog rada i rezultata krčim svoj put kroz srpsko društvo", rekao je Šapić.

glavni odbor SNS
foto: Nikola Anđić

Dodao je kako političari ne smeju nikad da zaborave da stranke ne postoje zbog sebe, nego zbog Srbije.

"Mislim da je SNS toga svesna. Dobra stvar koju sam video na tom skupu je da su se otvorili konkretni problemi. Uočio sam da je Vučić neko ko nikad ne okreće glavu od problema i ima izuzetno kvalitetnu percepciju objektivnog stanja stvari, čak i stvari koje mu ne idu u korist", ocenio je potpredsednik SNS.

Šapić je zaključio da stranku na jesen očekuju unutarstanački izbori izbori, skupština i postavljanje novog rukovodstva kao priprema za ulazak u izbornu kampanju.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track