Najnovije vesti

IZLOŽBA U VRANJU U NARODNOM MUZEJU: Evo ko će biti zadužen za otvaranje
Foto: T. S.

najlepša zemlja

IZLOŽBA U VRANJU U NARODNOM MUZEJU: Evo ko će biti zadužen za otvaranje

Srbija

Izložba fotografija Ruskog geografskog društva pod nazivom "Najlepša zemlja" biće otvorena u Galeriji Narodnog muzeja večeras u 19 sati.

Izložbu će otvoriti Dr Miroljub A. Milinčić redovni profesor Univerzieta u Beogradu - Geografskog fakulteta, direktor Centra Ruskog geografskog društva u Srbiji.

Centar je registrovan kao nevladina i neprofitna organizacija sa glavnim ciljem podsticanja i organizovanja kulturne, naučne, privredne i drugih vidova saradnje između ljudi dobre volje Republike Srbije i Ruske Federacije. Posebnu pažnju poklanja razvoju edukativnih i socijalnih programa za potrebe studenata iz Srbije i Ruske Federacije.

Vranje, Izložba
foto: T. S.

Do sada je Centar Ruskog geografskog društva u Srbiji na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore organizovao više desetina izložbi fotografija sa foto-konkursa Ruskog geografskog društva.

Organizovali su i veći broj promocija, učešća na filmskim festivalima, tematskih filmskih projekcija, kulturno-umetničkih programa i drugih sadržaja. Rad Centra u Srbiji prate i o njemu pišu mediji u Rusiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Programom su rukovodili nastavnici i saradnici iz Srbije i Ruske Federacije.

(Kurir.rs/T. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track