BAČENE AUTOMOBILSKE GUME: Sulud prizor u koritu lozničke rečice Štire (FOTO)
Foto: Kurir.rs/T.Ilić

svašta!

BAČENE AUTOMOBILSKE GUME: Sulud prizor u koritu lozničke rečice Štire (FOTO)

Srbija -

LOZNICA - Lozničani ovih dana mogu u koritu rečice Štire, koja protiče kroz centar grada, uživati u prizoru belih čaplji koje ovde love i sasvim su se odomaćile.

Loznica, gume
foto: Kurir.rs/T.Ilić

Nažalost, u naselju ''Štira'' od jutros mogu u Štiri videti i dvadesetak bačenih automobilskih guma koje su završile u vodi. Mada se samo koji metar dalje nalaze kontejneri nekome je bilo teško da u te posude predviđene za odlaganje smeća, ili bar pored njih, ostavi gume nego ih je zafrljačio u rečno korito.

Loznica, gume
foto: Kurir.rs/T.Ilić

Tako su u Štiri posle raznog smeća iz gornjeg toka, kontejnera i nedavno velikog Deda Mraza bačenih u gradskom delu, sada završile i gume. Dok ne bude jače kiše i voda ih ne ponese ka Drini ''ulepšavaće'' korito rečice koja treba da bude ukras grada, ali očigledno ima i onih koji tako ne misle pa se ovako besramno ponašaju. Doduše, kada bi nadležni malo zasukali rukave verovatno bi lako utvrdii ko stoji iza poslednje ''akcije'' , a kada bi mu malo olakšali i novčanik možda bi drugi put pre izabrao kontejner, nego bacanje otpada, bilo kakvog, u Štiru.

Kurir.rs/T.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track