BAZENI U BRUSU PONOVO RADE: Besplatno za najbolje đake, sportiste i volontere
Foto: Kurir/Ž.M.

OSVEŽENJE

BAZENI U BRUSU PONOVO RADE: Besplatno za najbolje đake, sportiste i volontere

Srbija -

Sportski centar Brus je veoma uspešno ušao u ovogodišnju kupališnu sezonu. Gradski i bazen u Bruskoj banji su sređeni do najsitnijih detalja, od pranja, popravke kvarova i uređenja platoa za sunčanje, do sređivanje mokrih čvorova, postavljanje tuševa, kao i niza drugih aktivnosti.

Sada meštani Brusa mogu naći osveženje u vrelim letnjim danima svakoga dana na Gradskom bazenu od 10 do 19 časova, a u banjskom od 8 do 20.

Ulazak u Brusku banju je slobodan u toku cele sezone, a dnevna karta za gradski bazen košta 150 dinara, isto kao i prošle godine, mesečna je 2.000, a sezonska 3.000 dinara. Za decu stariju od 12 godina cena ulaznice je 100 dinara, koliko plaćaju i odrasli posle 15 časova, a deca posle 15 sati plaćaju kartu 50 dinara.

Brus, bazen
foto: Kurir/Ž.M.

Za bezbednost kupača, kao i ranijih godina, zaduženi su spasioci Crvenog krsta.

Opštinsko veće Brusa je odlučilo da pravo na korišćenje besplatnih sezonskih karata za tekuću kupališnu sezonu u gradskom bazenu u Brusu imaju učenici osnovnih i srednjih škola Opštine Brus – dobitnici diplome "Vuk Karadžić", učenici koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim takmičenjima u školskoj 2020/21. godini.

Pravo na besplatno korišćenje bazena imaju i sportisti klubova opštine Brus koji su osvojili medalje na državnim takmičenjima, štićenici društava za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama, volonteri opštinske Kancelarije za mlade i Crvenog krsta koji su bili uključeni u procesu vakcinacije zbog virusa kovid-19 i porodice vojnih i ratnih invalida.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track