Najnovije vesti

BIZARNA KRAĐA JUGA KOD ČAČKA: Uzeo auto, pa ga ostavio u šumi potpuno uništenog! Komšije ljute na kradljivca
Foto: printscreen

nikome nije jasno zašto je ovo uradio

BIZARNA KRAĐA JUGA KOD ČAČKA: Uzeo auto, pa ga ostavio u šumi potpuno uništenog! Komšije ljute na kradljivca

Srbija
12:47h

Šta je meštanin Donje Trepče kod Čačka pre neki dan planirao da uradi sa ukradenim "jugom" može samo da se nagađa, tek tokom bizarne krađe ga je totalno uništio, a pritom i napravio štetu na imanju svojih komšija.

Kako pričaju meštani Donje Trepče 7. jula, na Ivanjdan, ovde je održana seoska manifestacija, a u okviru nje i takmičenje u pripremanju riblje čorbe. Na ovom skupu našao se i jedan njihov komšija koji je došao traktorom i tokom dana potegao koju čašicu više.

U večernjim satima on je na putu, blizu šatre gde se manifestacija održavala, primetio jedan parkirani "jugo", čiji je vlasnik, ispostaviće se M. B. iz susednog sela Prislonica, otac troje dece, domaćin nezavidnog imovinskog stanja.

Sajlom je vezao "jugo" za traktor i krenuo putem dugim nešto više od kilometar prema Naselju Nikolići i oko 23 sata došao pred dvorište porodice Simović.

- Simoviću su čuli brundanje traktora pred svojom dvorištem i izašli napolje da vide o čemu se radi. Zatekli su komšiju koji je vozio traktor, a za koji je bio zakačen "jugo". Tražio je od njih da ga puste u dvorište da tu ostavio automobil, a kako oni to nisu hteli traktorom je razvalio kapiju i ušao u dvorište. Na jedvite jade, preteći mu drvenim predmetima, Simovići uspeli su nekako da ga oteraju sa svog imanja - priča meštanin Donje Trepče.

Traktorista je potom otišao na drugu stranu vukući za sobom ukradeni "jugo" i ostavivši iza sebe polomljenu kapiju i zgranute komšije.

- Neko od Simovića je pozvao policiju i prijavio događaj, a kasnije i čoveka koji im je uništio kapiju. On im se javio na telefon. Pozvali su ga da dođe kod njih da bi se dogovorili kako da ih obešteti zbog rušenja kapije. Nedugo zatim traktorista je došao, a utom je stigla i policija. Kradljivac je odmah priveden - pričaju u Donjoj Trepči.

Uhapšeni je tek posle nekog vremena priznao gde je sakrio ukradeni "jugo". Potpuno uništeni automobil je toko noći nađen u jednoj šumi gde ga je pijani kradljivac raskačio sa traktora i ostavio, a potom otišao svojoj kući.

(Kurir.rs/Blic Foto Ilustracija)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track