LESKOVAC RASPISAO JAVNU NABAVKU ZA CECU, ZORICU BRUNCLIK I BEKUTU Grad se sprema za Roštiljijadu ali se još ne zna hoće li je biti
Foto: Youtube Printscreen, Damir Dervišagić

Organizatori još uvek čekaju zvanične instrukcije Kriznog štaba

LESKOVAC RASPISAO JAVNU NABAVKU ZA CECU, ZORICU BRUNCLIK I BEKUTU Grad se sprema za Roštiljijadu ali se još ne zna hoće li je biti

Srbija -

LESKOVAC - Turistička organizacija Leskovac raspisala je javnu nabavku za predstojeću Roštiljijadu za šta će iz gradske kase biti izdvojeno ukupno 7 miliona dinara.

Reč je o sporovođenju pregovaračkog postupka “Organizovanje kulturno- zabavnog programa Turističke organizacije grada Leskovca na manifestciji: - Roštiljijada 2021”.

Naravno, koncerti će se održati ukoliko Roštiljiajda ove godine uopšte i bude održana jer, kako smo već pisali, sasvim je izvesna zabrana svih najavljenih festivala tokom avgusta, barem prema najavama sa poslednje sednice republičkog Kriznog štaba.

Leskovac, Roštiljijada, Javna nabavka
foto: Printscreen/D.M.

Ako uopšte bude Roštiljijade, pevaće Ceca, Željko Bebek, Ana Bekuta, Zorica Brunclik, Amadeus bend i Kerber - za njih je raspisana javna nabavka.

Direktor Turističke organizacije Leskovac Nebojša Kocić danas nije odgovarao na naše telefonske pozive. Kako nezvanično saznajemo, postoji mogućnost da se koncerti održe u centru grada, na ograđenom prostoru koji će primati 500 vakcinisanih ili posetilaca sa negativnim PCR testom.

Organizatori još uvek čekaju zvanične instrukcije Kriznog štaba.

U Turističkoj organizaciji opštine Vlasotince danas su saopštili da na predstojećem Vinskom balu neće biti koncerata, jer se strahuje da će se protivepidemijske mere pooštravati, zbog rasta broja zaraženih.

Kurir.rs/D.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track