NAŠE ČUVAJU BUTIKE I TRAFIKE PO GRADU, OVCE NEĆE: Komentar na snimak lepe rumunske čobanice izazvao buru na našim mrežama (VIDEO)
Foto: Tik Tok Printscreen

polemika

NAŠE ČUVAJU BUTIKE I TRAFIKE PO GRADU, OVCE NEĆE: Komentar na snimak lepe rumunske čobanice izazvao buru na našim mrežama (VIDEO)

Srbija -

Video-snimak rumunske čobanice sa Tik-toka počeo je da se širi i našim mrežama.

Ono što je pre nepunih sedamdesetak godina bila uobičajena slika na livadama širom Srbije sada je na nivou epske fantastike.

Gde si bilo jare moje... Rado lepa Rado, gde je tvoje stado... Oj Milice čobanice... sad postoji samo u pesmama, ali ne i u Rumuniji gde mlada čobanica ima svoj Tik-tok profil na kojem objavljuje idilične snimke svoga stada i svojih ovčarskih pasa koji joj pomažu u svakodnevnim zaduženjima.

- Rumunska čobanica, jer naše čuvaju butike i trafike u gradu a neće stado - glasio je jedan od komentara koji je uzburkao strasti jer se Srbija kao i uvek podelila na podršku "takva snajka nama treba"...

rumunska čobanica, čobanica
foto: Printscreen Facebook/Dobra Zemlja

...i "idi ti pa čuvaj ovce ako ti je lepo".

Jedan od simpatičnih komentara bila je poruka druga drugu koji kaže: Mogli biste spojiti stada... Na šta drug odgovara: To bi bilo lepo...

Ovaj snimak mnoge je podsetio na stara vremena kad su kao deca čuvali ovce a potom se iškolovali i život nastavili u gradu.

Kurir.rs/Facebook/Tik-tok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja