ZAVRŠENO KULTURNO LETO 2021. U TRSTENIKU: Za najmlađe priređen je dečji kabare sa žonglerima i oslikavanjem lica (FOTO)
Foto: Kurir/Ž.M.

kraj Dvonedeljne manifestacije

ZAVRŠENO KULTURNO LETO 2021. U TRSTENIKU: Za najmlađe priređen je dečji kabare sa žonglerima i oslikavanjem lica (FOTO)

Srbija -

BEOGRAD - Dvonedeljna manifestacija - Kulturno leto Trstenika započeto je u dvorištu Muzejske zbirke izložbom slika “Znameniti Romi”, promocijom knjige “Romi stare čaršije Trsteničke” i muzičkim programom u kojem je grupa “Fantastico” održala koncert.

Na omladinskom trgu predstavljena je kniga “Kraljevačka pank hronika” autora Vojkana Trifunovića uz muzički program grupa “Sedativ bend” i “Bezvremeni”. Muzički program na ovoj manifestaciji obeležili su koncerti grupa “Locomotion”, “Junkije”, “Zul” i “Tribute to Iran Maiden - Rainmaker”.

Za najmlađe priređen je dečji kabare koji je izvela “Talija art scena” iz Niša, izvodeći koncert najlepših dečjih pesama, nastup žonglera i oslikavanje lica.

Trstenik
foto: Kurir/Ž.M.

Trstenik je bio domaćin i ansambla “Venac” iz Gračanice i Folklornog ansambla “Sveti Nikola” iz Trstenika koji su oduševili brojnu publiku. Za mlade koncert je priredila grupa “Ljudi u glavi”, a zatim je usledio koncert evergrin muzike koji su održali Zoran Stojanović i Maja Marinković.

Trstenik
foto: Kurir/Ž.M.

Kulturno leto Trstenika završeno je u dvorištu Muzičke zbirke premijerom predstave za decu “Kako je pobeđen strašni razbojnik Balačko”, prema scenariju i u režiji Miloša Miloševića Šike, koju je izvelo Amatersko pozorište iz Trstenika na opšte zadovoljstvo mališana iz ovog pomoravskog grada.

Kurir.rs/Ž.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja