NEZAPOSLENI KRALJEVČANI, JAVITE SE! Nemačkom Leoniju do kraja godine potrebno još 1.200 radnika
Foto: Kurir/J.S.

ima posla

NEZAPOSLENI KRALJEVČANI, JAVITE SE! Nemačkom Leoniju do kraja godine potrebno još 1.200 radnika

Srbija -

U cilju zapošljavanja novih radnika, nemačka kompanija „Leoni“ organizovala je i tokom vikenda na Trgu srpskih ratnika u Kraljevu prezentaciju pogodnosti zasnivanja radnog odnosa u okviru proizvodne jedinice u ovom gradu.

Po rečima generalnog direktora „Leoni Srbija“, Pjerluđi Gijonea, ova kompanija u Kraljevu trenutno zapošljava 3.600 radnika, uključujući i one koji se nalaze na obuci, a cilj joj je da do kraja godine uposli još 1.200 ljudi.

Kraljevo
foto: Kurir/J.S.

- Posle skoro tri godine rada proizvodna jedinica u Kraljevu je uskoro gotova, a nakon ove investicije i dalje su nam potrebni novi radnici. Budite slobodni da se prijavite bez obzira na vašu stručnu spremu i kvalifikacije, jer naša kompanija ima trening centar koji će razviti vaše sposobnosti i prilagoditi vaše veštine radu u našoj kompaniji, kaže Pjerluiđi Gijone.

U fabriku „Leoni“ u Kraljevu, u kojoj se proizvode kablovski setovi za automobilsku industriju, do danas je investirano 60 miliona evra, a prema ranije iznetim planovima kompanije, ceo projekat u narednih deset godina trebalo bi da dostigne vrednost od oko milijardu evra.

Kurir.rs/ J.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja