BESPLATAN ODLAZAK NA MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNI SAJAM U NOVOM SADU: Opština Varvarin organizuje veliku akciju za poljoprivrednike
Foto: Ž. M.

program mera podrške

BESPLATAN ODLAZAK NA MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNI SAJAM U NOVOM SADU: Opština Varvarin organizuje veliku akciju za poljoprivrednike

Srbija -

U okviru Programa mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja, opština Varvarin organizuje odlazak na 88. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, koji će biti održan od 18. do 24. septembra. Lokalna samouprava organizuje besplatan prevoz, a cena kolektivne ulaznice za Sajam je 500 dinara.

Prema rečima predsednice opštine Varvarin Violete Lutovac Đurđević, odlazak na Sajam planiran je za utorak, 21. septembar, a svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači sa teritorije opštine Varvarin mogu se prijaviti u Uslužnom centru Opštine Varvarin (sala Skupštine opštine) kod savetnika za poljoprivredu, vodoprivredu i ruralni razvoj Zorana Brankovića i Aleksandra Živkovića.

Varvarin
foto: Ž. M.

Izlagači na Sajmu će se predstaviti na otvorenom i u zatvorenom prostoru, biće organizovana izložba poljoprivredne mehanizacije, stručni skupovi, prezentacije i promocije, a cela manifestacija se održava po protokolu bezbednih događaja, naveo je generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković.

- Svako ko ima kartu, ili će pokazati svoj zeleni sertifikat, odnosno, potvrdu o vakcinaciji, ili potvrdu da je preležao Covid 19 u prethodnih šest meseci. Ukoliko ne poseduje jedan od ta dva dokumenta, prelazi u red pored gde smo organizovali, u saradnji sa Domom zdravlja, brzi antigenski test - izjavio je Cvetković.

Varvarin
foto: Ž. M.

Posetioce očekuju sajamske akcije i popusti, degustacija proizvoda, ali i poklon igra sa vrednim nagradama. Podsetimo i na to da je pre dve godine, na 86. Međunarodnom sajmu poljoprivrede, Slobodan Krstić iz Sela Varvarin osvojio traktor kao jednu od glavnih nagrada.

(Kurir.rs/Ž. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track