KRUŠEVLJANI DOBILI JOŠ JEDAN MODERAN SUPERMARKET: Gradonačelnica presekla vrpcu (FOTO)
Foto: Kurir/Ž.M.

Vrednost investicije je oko 20 miliona dinara

KRUŠEVLJANI DOBILI JOŠ JEDAN MODERAN SUPERMARKET: Gradonačelnica presekla vrpcu (FOTO)

Srbija -

KRUŠEVAC - U Kruševcu je otvoren drugi prodajni objekat kompanije „Lidl“. Zajedno sa predstavnicima kompanije, vrpcu je presekla gradonačelnica Jasmina Palurović.

„Kruševac je grad koji stvara dobro poslovno okruženje i trudimo se da budemo mesto u kome će ivestitori naći pouzdanog partnera. Grad Kruševac je izašao u susret investitoru izgradnjom ulice u dužini od 135 metara, između Jug Bogdanove i Železničke. Vrednost investicije je oko 20 miliona dinara, a obuhvaćeni su infrastrukturni radovi: izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže, asfaltiranje, izjavila je gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović.

Kruševac, Lidl
foto: Kurir/Ž.M.

Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija kompanije Lidl je rekla da „vrhunskom uslugom i raznovrsnim asortimanom po povoljnim redovnim i akcijskim cenama“ žele da steknu poverenje novih potrošača, a istakla je novi Deluxe asortiman proizvoda, posebno pogodan za prazničnu trpezu.

Kompanija „Lidl“ je povodom otvaranja pripremila i posebno iznenađenje za novorođene bebe u Kruševcu „Bebinu čarobnu kutiju“. U okviru projekta „Taši – taši“, koji se realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, sve mame iz Kruševca koje se porode u periodu od 4. do 12. novembra dobiće kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“.

Kruševac, Lidl
foto: Kurir/Ž.M.

Novootvoreni objekat široke potrošnje nalazi se u ulici Jug Bogdanova 23, na prostoru od 2.400 metara kvadratnih, sa više od 100 parking mesta i 25 zaposlenih. Radno vreme je od 08:00 do 22:00 sata, svakog dana.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track