NOVI DETALJI HAPŠENJA BAKA MILKE: Radnik EPS-a bio na banderi, drugi sedeo u kamionu, kad se pojavila POBEGLI SU ŠTO SU BRŽE MOGLI
Foto: Ucentar.rs

NAJSTARIJA OSUĐENICA U SRBIJI

NOVI DETALJI HAPŠENJA BAKA MILKE: Radnik EPS-a bio na banderi, drugi sedeo u kamionu, kad se pojavila POBEGLI SU ŠTO SU BRŽE MOGLI

Srbija -

Ako je suditi po priči očevidaca događaj koji je dogodio u septembru mesecu, radnicima Elektroprivrede Srbije nije bio ni malo prijatan. U sred intervencije sada najstarija osuđenica u Srbiji Milka Milosavljević (76) iz Kragujevca pojavila sa „pištoljem“- u ruci!

-Jedan od njih je bio na vrhu bandere, a drugi je sedeo u kamionu. Milka je izašla uperila „pištolj“ i pitala „Šta to radite?“. Ovaj na banderi neverovatnom brzinom se spustio na zemlju, dok njegov kolega nije ni izlazio iz vozila. Velikom brzinom su se udaljili sa mesta događaja- kroz smeh priča nam komšija.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Kako saznajemo EPS je imao prijavu da se u blizini krade struja i da je neko priključen na mrežu bez potrebnih dozvola. Ekipa je umesto toga otišla u policiju.

Milka je dobila kaznu četiri meseca kućnog pritvora uslovno na dve godine.

Za Ucentar rekla je da nije mogla da trpi nepravdu, da su računi bili prenaduvani. Nije mogla da podnese ni da joj unuče sedi u mraku.

-To i nije bio pravi pištolj već plašljivac. Ne znam odakle tu. Deca se igrala-kaže Milka.

(Kurir.rs/ucentar.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track