Najnovije vesti

"MALI JOAKIM" PRED ČARAPANSKOM PUBLIKOM: Počinje Festival predstava za decu i mlade u Kruševačkom pozorištu
Foto: Ž.M.

od 15. do 22. novembra

"MALI JOAKIM" PRED ČARAPANSKOM PUBLIKOM: Počinje Festival predstava za decu i mlade u Kruševačkom pozorištu

Srbija
13:41h

U Kruševačkom pozorištu od 15. do 22. novembra održava se Festival predstava za decu i mlade "Mali Joakim". Pred kruševačkom publikom naći će se osam predstava koje su u konkurenciji za nagrade Festivala.

Festival u ponedeljak otvara predstava Kruševačkog pozorišta "Kapetan Džon Piplfoks", u utorak će nastupiti Kraljevačko pozorište sa komadom "Slavuj i kineski car", a u sredu će se Regionalno pozorište Novi Pazar predstaviti sa "Pepeljugom".

Narodno pozorište Pirot će u četvrtak odigrati predstavu "Milica od pepela", Pozorište za decu Kragujevac je za petak zakazalo komad "Bambi", a u subotu će pozorište "Zoran Radmilović" iz Zaječara izvesti "Lepoticu i zver".

Narodno pozorište iz Leskovca će u nedelju odigrati "Pinokija", a Festival se završava u ponedeljak 22. novembra nastupom Šabačkog pozorišta sa predstavom "Čarobni pasulj".

Prema rečima Branislava Nedića, upravnika Kruševačkog pozorišta, posle svake predstave održaće se okrugli sto na kojem će pozorišni kritičari i kulturni poslenici govoriti o prikazanom komadu.

Festivalske predstave će se igrati u dva termina, od 17 i 19 sati, a posetioci i gosti su obavezni da se pridržavaju svih antiepidemijskih mera.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track