VRANJSKI SOCIJALISTI I GRAĐANI OPRAŠTAJU SE OD MRKONJIĆA: U prostorijama GO SPS otvorena knjiga žalosti!
Foto: Kurir.rs/T.S.

odaju poštu počasnom predsedniku SPS

VRANJSKI SOCIJALISTI I GRAĐANI OPRAŠTAJU SE OD MRKONJIĆA: U prostorijama GO SPS otvorena knjiga žalosti!

Srbija -

U prostorijama Gradskog odbora SPS u Vranju od juče je otvorena knjiga žalosti u kojoj članovi stranke, simpatizeri,pristalice i građani odaju poslednju poštu i počast Milutinu Mrkonjiću Mrki, počasnom predsedniku stranke. Martin Đorđijević, potpredsednik GO SPS Vranje kaže za Kurir da je među članovima stranke, simpatizerima, ali i građanima Vranja veliko interesovanje da odaju poštu preminulom Mrkonjiću.

SPS Vranje, Milutin Mrkonjić, Knjiga žalosti
foto: Kurir.rs/T.S.

"Veliko je interesovanje i ljudi dolaze. Mrkonjić je jedan od naših ministara koji je u ono vreme posle bombardovanja prvi krenuo sa obnovom porušenih zgrada, čak je ideja za izgradnju naselja Viktor Bubanj u Vranju potekla od Mrkonjića i on je učestvovao u tome", napominje Đorđijević. On otkriva da je Mrka bio veliki prijatelj Gradskog odbora SPS u Vranju.

"Mlađi sam čovek i sećam se uvek je bio na strani omladine i uvek je pružao podršku našim mladim članovima. U to vreme sam bio sekretar omladine i znam kako je bilo kad je dolazio. Uvek je bio vedar čovek, dobrog duha, dobar drug. On je stvarno bio poseban. Uvek je bio vedar i spreman da se našali, nasmeje ", navodi Đorđijević.

SPS Vranje, Milutin Mrkonjić, Knjiga žalosti
foto: Kurir.rs/T.S.

Knjiga žalosti biće otvorena do kraja današnjeg dana. Vranjski socijalisti organizovaće i odlazak na sahranu Milutina Mrkonjića.

"Ispred socijalista grada Vranja i GO SPS ići ćemo organizovano sutra na sahranu našem počasnom predsedniku", kaže Đorđijević.

Kurir.rs/T.S.

bonus video:

11:48

DRŽAVA ČVRSTO STALA IZA GRAĐANA: Sledi novo ograničavanje cena životnih namirnica?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja