LEA ĐORĐEVIĆ DOBITNIK PRVE NAGRADE: Gimnazijalka iz Vranja najbolja na likovnom konkursu u Kragujevcu
Foto: T. S.

uspeh

LEA ĐORĐEVIĆ DOBITNIK PRVE NAGRADE: Gimnazijalka iz Vranja najbolja na likovnom konkursu u Kragujevcu

Srbija -

VRANJE - Učenica Gimnazije " Bora Stanković" u Vranju, Lea Đorđević dobitnik je prve nagrade za likovni rad u kategoriji učenika srednjih škola.

Lea je nagrađena u okviru manifestacije " Dosta su svetu jedne Šumarice 2021" u organizaciji Spomen-parka " Kragujevački oktobar" u Kragujevcu na likovnom konkursu za učenike srednjih škola pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i Grada Kragujevca.

Lea Đorđević je imala jaku konkurenciju u kategoriji radova učenika srednjih škola.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam učestvovala na takmičenju ,,Dosta su svetu jedne šumarice" , a još veće što sam odnela pobedu . Na dodeli nagrada bilo mi je drago da vidim toliko ljudi sa kojima delim interesovanja i da upoznam neke od njih . Uživala sam u izložbi radova , koja je prethodila dodeli nagrada . Velika mi je čast što se moj rad dopao žiriju toliko da bi ga proglasili pobednikom . Verujem da ću i u budućnosti učestvovati na ovakvim manifestacijama , radujem se budućim takmičenjima i prijateljima ", rekla je Lea iznoseći svoje utiske sa takmičenja.

Profesor, Aleksandar Đorđević, Lein mentor je od organizatora manifestacije dobio Zahvalnicu za postignut uspeh , uloženi trud i kvalitet rada učenika.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja