HEROJČINE! Mladi vatrogasci spasli psića SIGURNE SMRTI U HLADNOĆI! Bila im potrebna 3 minuta FILMSKA AKCIJA U KNJAŽEVCU (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

VATROGASCI, SPASIOCI

HEROJČINE! Mladi vatrogasci spasli psića SIGURNE SMRTI U HLADNOĆI! Bila im potrebna 3 minuta FILMSKA AKCIJA U KNJAŽEVCU (VIDEO)

Srbija -

Oni opravdano nose uniformu na kojoj piše "vatrogasci, spasioci"!

Vatrogasci-spasioci Vatrogasno-spasilačkog odeljenja Knjaževac David Antić i Janevski Stefan pre dva dana su intervenisali i spasli psa iz vodovodne šahte dubine četiri metra.

Iz Udruženja Beta iz Knjaževca imaju samo reči hvale za ova dva hrabra momka, a poruka njima veoma je dirljiva!

- Ako ste se ikad pitali kako se opravdano nosi uniforma sa natpisom "VATROGASCI, SPASIOCI", evo jednog snimka iz našeg grada, sa akcije vađenja psa iz šahte duboke bar četiri metra.

- Kako nismo bili opremljeni da psa izvučemo sami, pozvali smo vatrogasce. Na poziv su došla dva momka koja su u službi verovatno od skoro, ali su psa izvukli na brzinu, kao da se time bave celog života. Kroz nešto više od tri minuta, pas je većc bio van, veseo i nahranjen. Oni kažu da im je ovo već treće ili četvrto vađenje psa iz šahte za nedelju dana.

Mi ovim putem želimo (jos jednom) javno da se zahvalimo Vatrogasnoj službi u Knjazevcu. Mnogo puta su nam izlazili u susret oko spasavanja zivotinja, a ovom akcijom smo posebno impresionirani - napisali su iz Udruženja Beta.

I šta drugo reći nego - bravo za ove hrabre vatrogasce koji su još jednom pokazali svoju humanost!

Kurir.rs / S. T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track