VREDNE RODE PRVOG DANA NOVE GODINE U LOZNICI: Rođene tri bebe, prva devojčica
Foto: T.Ilić

lepe vesti

VREDNE RODE PRVOG DANA NOVE GODINE U LOZNICI: Rođene tri bebe, prva devojčica

Srbija -

Za razliku od prethodne dve godine kada su rode u Loznicu prvo donosile dečake ove je prva beba rođena na početku godine devojčica.

Na nju se u porodilištu Opšte bolnice u Loznici čekalo jutros do pola tri kada je Lozničanka na svet donela princezu tešku 4.450 grama i dugu 52 santimetara. To je ovoj majci četvrto dete.

Rode su ovoga puta bile vredne pa je danas do 15 časova rođen jedan dečak, stigao je u 13:30, težak 2.770 grama i dug 48 santimetara, onda je posle 45 minuta stigla još jedna devojčica duga 51 santimetra i teška 3.910 grama. Oni su iz Lešnice, odnosno Šurica sa područja Grada Loznice.

Inače, prošle godine je u lozničkom porodilištu rođeno 928 beba. Najluđa noć prošla je mirno tako da, kako su potvrdili danas, saobraćajci, vatrogasci, a ni policajci nisu imali mnogo posla.

Lozničani su 2022. dočekali uglavnom u krugu porodice, ali su i ovdašnje restorani, kafane, kafići i hoteli imali gostiju. Pet minuta pre ponoći nestrpljivi su počeli sa vatrometima, a onda je kanonada petradi i praštanje vatrometa potrajalo sve do petnaestog minuta nove godine.

(Kurir.rs/T.Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track