TUGA! TRAŽI SE MEGI Porodica Miloša nastradalog u saobraćajki traga za psom koji je bio sa njim POMOZITE DA JE VRATIMO KUĆI
Foto: screenshot youtube/RTV Krusevac, Facebook

apel supruge

TUGA! TRAŽI SE MEGI Porodica Miloša nastradalog u saobraćajki traga za psom koji je bio sa njim POMOZITE DA JE VRATIMO KUĆI

Srbija -

Tužna objava na društvenim mrežama digla je Srbiju na noge!

Porodica Miloša P. (40) iz Kruševca, koji je nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći, traga za porodičnim psom koji je bio sa svojim vlasnikom gotovo do poslednjeg trenutka.

- Zamoliću sve Miloševe prijatelje da mi pomognu da pronađem Megi, našeg psa, koja je sa nama od rođenja naše ćerke, da je vratim kući. Bila je sa njim neposredno pre nesreće. Ako neko bude imao neku informaciju neka me kontaktira - napisala je supruga nastradalog na društvenim mrežama.

sudar, pas
foto: Facebook

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u subotu uveče na Jasičkom putu kod fabrike "14.oktobar" u Kruševcu.

Vozač automobila marke "reno" sa kruševačkim tablicama iz za sada neutvrđenih razloga izgubio je kontrolu nad vozilom usled čega je došlo do prevtanja automobila.

Miloša P. su iz smrskanog vozila izvukli pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice, ali je nažalost od posledica teških povreda kasnije preminuo na odeljenju Opšte bolnice Kruševac.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track