SUTRA DAN ŽALOSTI U VLADIČINOM HANU: Tuga zbog užasne saobraćajne nesreće u kojoj je poginula jedna devojka, a za drugom se traga
Foto: Facebook

Tragedija

SUTRA DAN ŽALOSTI U VLADIČINOM HANU: Tuga zbog užasne saobraćajne nesreće u kojoj je poginula jedna devojka, a za drugom se traga

Srbija -

Predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović proglasio je nedelju 30. januar 2022. godine za Dan žalosti u toj opštini zbog tragedije koja se danas desila na teritorije te opštine kada su automobilom u Južnu Moravu sletele četiri devojke, od kojih je A. M. stradala, a za K. P. se i dalje traga.

- Povodom teške saobraćajne nesreće koja se dogodila na regionalnom putu Vladičin Han-Predejane, kod tunela Manajle, kada je automobil marke "golf 5" sleteo u Južnu Moravu, u kojoj je jedna osoba izgubila život dok se za jednom traga, predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović proglasio je Dan žalosti na teritoriji opštine Vladičin Han - stoji u saopštenju.

Južna Morava, Džep, Saobraćajna Nesreća
foto: screenshot Pink tv

Mladenović istovremeno izražava najdublje saučešća porodici i rodbini zbog smrti najmilijih i moli ugostitelje da se i večeras uzdrže od organizovanja muzike u svojim objektima s obzirom da odluka stupa na snagu u ponoć.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track