KONFERENCIJA SRBIJA VIŠE OD LEPOTE: Vojvodina prepoznata kao destinacija gastro, vinskog, ciklo i verskog turizma
Foto: Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam

nagrada

KONFERENCIJA SRBIJA VIŠE OD LEPOTE: Vojvodina prepoznata kao destinacija gastro, vinskog, ciklo i verskog turizma

Srbija -

Na ovogodišnjoj konferenciji pod nazivom ,,Srbija više od lepote“, posvećenoj turizmu i promociji Srbije, koja je održana u Vrnjačkoj banji, pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Nenad Ivanišević, dobitnik je nagrade za unapređenje oblasti turizma na teritoriji AP Vojvodine.

Ivaniševć je nakon dodele nagrade istakao da Vojvodina sve više postaje prepoznatljiva kao destinacija verskog, gastro, vinskog i ciklo turizma.

- Vraćamo se na stanje pre pandemije, kada je bilo teško pronaći slobodan krevet, a posebno mi je drago što svi više upoznajemo našu prelepu zemlju i njene skrivene lepote. Sve ono što Vojvodina nudi, od njenih salaša, duha ravnice, svih draži kuhinje i vina, svih njenih verskih objekata, sve je to lepota različitosti koju treba videti i iskusiti - rekao je Ivanišević.

Konferencija ,,Srbija više od lepote“, posvećena turizmu, lepoti, zdravlju i velnesu, okupila je velik broj posetilaca, učesnika i poštovaoca turističkih delatnosti i bavila se temama poput izazova i budućnosti u turizmu, sistemu zaštite putnika u organizovanom turističkom prometu, putevima vinskog turizma, kao i manifestacionim i kongresnim turizmom.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track