NOVA MULTIMEDIJALNA SALA I POETSKI MINI ATELJE: Uspešna realizacija projekta Bitka za kulturu u Varvarinu
Foto: Ž.M.

bitka za kulturu

NOVA MULTIMEDIJALNA SALA I POETSKI MINI ATELJE: Uspešna realizacija projekta Bitka za kulturu u Varvarinu

Srbija -

VARVARIN - U okviru projekta “Bitka za kulturu”, potpuno su rekonstruisane i novom opremom opremljene multimedijalna sala na drugom spratu Opštinske biblioteke Varvarin i poetski mini atelje u podrumu zgrade.

-Zahvaljujući realizaciji ovog projekta, u narednom periodu Skupština opštine Varvarin, Opštinsko veće, ali i sva ostala udruženja imaće jednu potpuno uređenu multimedijalnu sali za održavanje sednica, sastanaka i promocija.

Varvarin, investicije
foto: Ž.M.

Kroz projekat “Gradovi u fokusu”, finaniranom od strane Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu, tokom tekuće godine biće završeni i radovi na sanaciji fasade i zameni stolarije na zgradi Opštinske biblioteke Varvarin. Ovaj projekat je od izuzetnog značaja za opštinu Varvarin zato što će, nakon više od 30 godina, ova ustanova kulture zasijati novim svetlom, kaže načelnik Odeljenja za lokalno-ekonomski razvoj Opštinske uprave Varvarin.

Varvarin, investicije
foto: Ž.M.

Prema njegovim rečima, pored realizacije ovog projekta, započeće i rekonstrukcije kompletne zgrade Doma kulture. Radovi kreću do leta, biće renovirana celokupna spoljašnja fasada, a biće zamenjena i stolarija.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track