PORUKA NOVOSAĐANKE NASMEJALA KORISNIKE FEJSBUKA: Naručila hranu preko aplikacije sa HIT ZAHTEVOM, pa je zasuli KOMENTARIMA!
Foto: Shutterstock

usijale se mreže

PORUKA NOVOSAĐANKE NASMEJALA KORISNIKE FEJSBUKA: Naručila hranu preko aplikacije sa HIT ZAHTEVOM, pa je zasuli KOMENTARIMA!

Srbija -

Kada je naručivala hranu preko mobline aplikacije, Novosađanka je imala specijalan zahtev zbog kog su se društvene mreže usijale!

Ako ste makar jednom, a gotovo je nemoguće da niste, naručili hranu preko mobilne aplikacije, onda ste upućeni u ono posebno polje u kom možete da uneste dodatnu poruku. Ono obično služi ako iz obroka želite da izbacite određene sastojke koje ne volite ili da prenesete vozaču poruku ukoliko znate da je malo teže pronaći adresu na kojoj ste.

Upravo to dodatno polje bilo je razlog zbog kog su se društvene mreže usijale. Naime, na Fejsbuk stranici pod nazivom "Podgorički vremeplov" pojavila se fotografija koja je nasmejala sve korisnike.

Reč je o vrsti računa, tačnije papiru, na kom se vidi šta je od hrane poručeno, ali i posebna poruka koja se nalazila u polju za dodatni komentar. Ona je glasila ovako:

"Ulazna vrata u zgradu su otključana. Kad dođe dostavljač na vrata, neka kaže: 'Pomaže Bog'".

Usledilo je mnoštvo komentara, a u nekima od njih je jedan korisnik rekao da se radi o jednoj Novosađanki, što se i na samom računu može videti. "Za ove pare i 'Bože pravde' da ti otpeva", "Bog ti pomogao!", "Zna li neko da li se to dodatno naplaćuje?", "Carice, prešla si igricu!", "Ovo je baš lepo", glasili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja