02:33

OBESILA BIH SE KAD IH NE BI NAŠLA Baka Stojka grca u suzama: Preko noći joj ukrali ovce i jaganjce NE MOŽE DA ŽIVI OD STRAHA

tuga

OBESILA BIH SE KAD IH NE BI NAŠLA Baka Stojki ukrali ovce i jaganjce preko noći! Grca u suzama NE MOŽE DA ŽIVI OD STRAHA

Srbija -

U toru Stojke Vesković iz sela Srezojevići svaka ovca ima svoje ime, svakom jagnjetu iskreno se radovala, a od pre nekoliko dana nakon što su joj lopovi ukrali deset jagnjadi ne može da spava i ne može da se pomiri sa tim da neko može uraditi tako nešto.

Stojka Veksović
foto: Kurir televizija

- Preko dana su non stop prolazila neka kola i baš sam rekla komšinici kako mislim da me neko prati da bi mi pokrao ovce. Da bi uveče namirila kao i svako veče, da bi ujutru, kada sam pustila jaganjce da podoje i vidim da ovce ne bleje, a ni jagnjad. I kad sam otvorila i vidim da ih nema. Krenula sam da kukam i pozvala sam sina - priča baka Stojka za Kurir televiziju.

Baka Stojka je otkrila i da sada drhti kad ide ka štali, jer se nakupila straha.

Stojka Veksović
foto: Kurir televizija

- Došla je milicija. Imam ovce već deset godina. Sad drhtim kad idem ka štali da vidim da li su ovce tu. Kad njih ne bih našla, ja bih se obesila. I decu sekiram, ali nije mi za štetu, nego što sam se nakupila straha, ne mogu više da živim u kući - kroz suze je rekla Stojka.

Mnogi žitelji ovog kraja, takođe, strepe od toga da li će im ovce biti na broju kada se probude, a neki ne spavaju po celu noć.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track