ANĐIN OTAC BIO JE MEDICINSKI FENOMEN ALI NJEGOVO SRCE VIŠE NE KUCA Pošla u 1. razred ali ne iz svoje kuće zbog duga za struju
Foto: Rina

MAMA I ONA TEŠKO ŽIVE, ne traže milostinju već posao

ANĐIN OTAC BIO JE MEDICINSKI FENOMEN ALI NJEGOVO SRCE VIŠE NE KUCA Pošla u 1. razred ali ne iz svoje kuće zbog duga za struju

Srbija -

TOPOLA - Bobana Veličkovića nazivali su medicinskim fenomenom, jer iako je imao 40 godina njegovo srce imalo je 80 i radilo sa svega 18 odsto snage.

I pored toga trudio se da zaradi dinar za svoju ćerkicu Anđu, ali hrabro srce prestalo je da kuca prošle godine. Njegova kćerka i supruga ostale su same i našle se u jako teškoj situaciji.

Topola, Anđa Veličković, Lidija Veličković
foto: Rina

"Svaki dinar smo davali za lekove koji su bili jako skupi, ali Bog je hteo da Anđi uzme oca onda kad joj je najpostrebniji. Krenula je u prvi razred, ali ne iz kuće u kojoj se rodila već smo morali da se preselimo kod mojih, pošto su u našem domu isekli struju. Dug je bio oko 40.000 dinara, plaćali smo kad smo mogli i koliko smo mogli, nismo imali dovoljno novca za sve, samo par meseci nakon smrti mog supruga ostali smo u mraku“, kaže Lidija Veličković.

Ova napaćena žena naglašava da zbog bolesti muža i malog deteta nije mogla da se zaposli, radila je u nadnici i doprinosila koliko je mogla. Sada kad je njena devojčica krenula u školu i konačno stasala, mogla bi da se zaposli ukoliko bi posao u ovo teško vreme pronašla.

Topola, Anđa Veličković, Lidija Veličković
foto: Rina

„Posle smrti supruga, preminula mi je sestra a sada pre mesec dana i majka. Mnogo tuge i bola se sakupilo u meni, ali Anđa mi daje snagu jer kada nju vidim, shvatim da moram napred koliko god teško bilo. Ona je dobro dete, od malena navikla da se živi teško“, zaključuje Lidija.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track