SVI GLEDAJU OVAJ PEŠAČKI U ALEKSINCU I PITAJU SE KAKO SE PRELAZI Malo levo pa desno, hopa cupa, put duži nego što bi trebalo FOTO
Foto: Shutterstock

kako na drugu stranu?

SVI GLEDAJU OVAJ PEŠAČKI U ALEKSINCU I PITAJU SE KAKO SE PRELAZI Malo levo pa desno, hopa cupa, put duži nego što bi trebalo FOTO

Srbija -

Radnici zaduženi za puteve su u obavezi da redovno osvežavaju boju oznaka na putevima, ali sada zbog toga stanovnici jednog grada u Srbiji sada imaju potpuno novu muku.

Kako se vidi na fotografiji koja je, navodno, zabeležena na kružnom toku u Aleksincu, a potom objavljena na Reditu, građani ne moraju da razmišljaju gde bi trebalo da pređu na drugu stranu puta, ali sada se pitaju kako to da učine i zašto je put do druge strane ulice duži nego što bi trebalo.

Kako je na sredini kolovoza obeleženo ostrvo, odnosno polje za usmeravanje saobraćaja, pešački prelaz je iscrtan samo do njega i to u različitim smerovima sa obe strane.

Korisnike interneta je ova situacija dobro nasmejala, podsetila na stihove popularne pesme i situaciju iz jedne dečje igrice.

"Ovo k'o one zmijice i merdevine već vidim ako baciš 3 ideš na početak pešačkog", "K'o 1,2,3 sa matchbox autićima s tim što pored blata, provalije itd. su pešaci glavna prepreka", "Malo levo pa desno, opa cupa", neki su od komentara.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track