OTVOREN OMLADINSKI KLUB: Svečanost u Opštinskoj upravi Trstenika
Foto: Kurir/Ž.M.

OTVOREN OMLADINSKI KLUB: Svečanost u Opštinskoj upravi Trstenika

Srbija -

Opštinska uprava Trstenika brine i o mladoj generaciji, a najnoviji primer je otvaranje Omladinskog kluba za mlade od 15 do 30 godina.

"Mladi iz opštine Trstenik i okoline dobili su prvi Omladinski klub koji će delovati kao sastavni deo Kancelarije za mlade Opštine Trstenik. Naš cilj je da se mladi podstaknu na aktivnije učešće u zajednici, kao i da se sprovede umrežavanje lokalnih aktera koji se bave mladima. Omladinski klub je adaptiran prostor za sve mlade ljude iz naše opštine sa ciljem da se mladi motivišu i priključe budućim edukacijama i radionicama u klubu, kako bi pre svega unapredili svoje veštine i znanje, kako bi u jednom novom prostoru radili na sebi a sve u cilju poboljšanja kvaliteta života mladih ljudi u našoj opštini", kaže Milena Turk, čelnica lokalne samouprave.

1 / 5 Foto: Kurir/Ž.M.

Omladinski klub opštine Trstenik svečano je otvorila Snežana Žugić, pomoćnica ministra za omladinu u Ministarstvu omladine i sporta.

Projekat je sproveden u saradnji Ministarstva omladine i sporta i opštine Trstenik. Vrednost celokupnog projekta iznosi preko 2,5 miliona dinara.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track