Najnovije vesti

PJEVOVIĆI NAŠLI SMUKA OD 2 METRA U KABLOVIMA OD TELEVIZORA?! Živeli sa leglom zmija u kući u Mrčajevcima
Foto: RINA/Ilustracija

Opasni gmizavci okupirali kuću mladog bračnog para

PJEVOVIĆI NAŠLI SMUKA OD 2 METRA U KABLOVIMA OD TELEVIZORA?! Živeli sa leglom zmija u kući u Mrčajevcima

Srbija
15:04h

ČAČAK - Prava agonija zadesila je mladi bračni par Pjevović kada su u svojoj kući u selu Mrčajevci, u koju su se sa bebom pre godinu dana doselili iz Beograda, ugledali nekoliko zmija.

Čim su ih primetili pozvali su u pomoć jedinog čooveka u Moravičkom okrugu koji im može pomoći, zmijolovca Dejana.

"Viđali smo ih čak kako bez ikakvog straha ulaze na glavna ulazna vrata. Nimalo prijatno iskustvo u sopstvenoom domu, naročito kad imate bebu u kući. Odmah smo pozvali Dejana koji čim je došao i video kakvo je stanje zamolio nas je da napustimo kuću i to na čak nekoliko dana. Tada samo shvatili da je situacija i više nego ozbiljna", priča za RINU Dušan Pjevović.

On dodaje da ih je iznenadila prisustnost ovih gmizavaca, jer su kuću renoviralii i sve je u njoj novo. Dvorište redovno održavaju, a poznato je da zmije se često viđaju u zapušteniim i neuslovnim objektima.

Nakon četiri dana, koliko je trajala Dejanova intervencija, Pjevovići su se vratili u dom ali nedugo nakon toga zateklo ih je još jedno neprijatno iznenađenje.

"Supruga je primetila da se nešto čudno pomera u ćošku gde se nalaze kablovi od televizora. Zatim je ugledala ogromnog smuka, dugačkog preko dva metra. Jedino što ga je razlikovalo od tih kablova jesu debljina i zelenkasta boja kožice. Opet smo pozvali Dejana koji nas je spasio i od te zmije. Nadamo se da ih više nema, ali doza straha uvek postoji", izjavio je mladi suprug i otac.

On je unuk našeg čuvenog tekstopisca i kompozitora Obrena Pjevovića, koji je tvorac nekih najvećih i bezvremenih hitova srpske narodne muzike. Dušan se sa porodicom vratio iz glavnog grada u rodno selo svog dede, želeći upravo tu da nastavi život. Opasni gmizavci ga u toj nameri sigurno neće pokolebati.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track