JEZA U SELU KOD NIŠA: Neko crta kukaste krstove i vulgarnosti, a meštane posebno uznemiruje natpis koji ne znaju ni šta znači
Ilustracija, Foto: Printscreen/ Youtube

slučaj prijavljen policiji

JEZA U SELU KOD NIŠA: Neko crta kukaste krstove i vulgarnosti, a meštane posebno uznemiruje natpis koji ne znaju ni šta znači

Srbija -

Popovčani kivni i uplašeni

Meštanima niškog sela Popovac već danima na kapijama, ogradama, stablima i zidovima neko crta kukaste krstove, vulgarne crteže i razne uvredljive natpise.

Iz policije kažu da su imali prijavu, ali da još nije identifikovana i pronađena osoba koja to radi.Osim uvredljivih i vulgarnih crteža, žitelji imaju još jedan problem - neko im gazi i čupa povrće. Pretpostavljaju da to rade isti ljudi.

- Ljudima se uništavaju već nekoliko dana bašte. Otišao sam u policiju i da bih sprečio da se desi nešto loše jer su meštani kivni i stvarno se plašim da ne izađe na veliko - navodi Popovčanin za portal Južne vesti.

Nije im, kaže, svejedno da budu okruženi takvim obeležjima i simbolima. Za neka ni sami nisu sigurni šta znače.

- Crtaju nam kukasti krst, pišu “dobre”, ne znam ni šta to znači - žali se meštanin.

Traži da nadležni reaguju, da policija obiđe selo i proba da stane tome na put.

Iz Policijske uprave u Nišu potvrđuju da je slučaj prijavljen u četvrtak u 13.10 i kažu da su obavestili Osnovno javno tužilaštvo. Još se ne zna ko je počinilac.

(Kurir.rs/Južne vesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track