MESAROVIĆ: Nakon poziva Gradske uprave Novog Sada nema gužvi na šalterima za plaćanje poreza
Foto: poreskauprava

MESAROVIĆ: Nakon poziva Gradske uprave Novog Sada nema gužvi na šalterima za plaćanje poreza

Srbija -

Nakon poziva Gradske poreske uprave Grada Novog Sada imaocima prava svojine za koje je utvrđeno da na teritoriji Grada Novog Sada poseduju nepokretnost za koju nisu podneli poresku prijavu, kao i poslatih opomena poreskim obveznicima koji nisu servisirali svoje obaveze u zakonom propisanim rokovima članica Gradskog veća za budžet, finansije i investicije Adrijana Mesarović danas je obišla šalter salu Gradske poreske uprave u Ulici Vojvođanskih brigada 24-26.

Novi Sad
foto: poreskauprava

Tom prilikom je utvrđeno da se posao odvija redovnom dinamikom, kao i da nema redova i gužvi. Ona je pozvala poreske obveznike koji nisu izmirili dospele obaveze po osnovu poreza na imovinu, da to učine u što kraćem vremenskom roku i izbegnu obračun kamate na iznos neizmirenih obaveza, koja na današnji dan iznosi 12,5% na godišnjem nivou.

Novi Sad
foto: poreskauprava

Ovom prilikom podsećamo poreske obveznike da je iznos druge rate poreza na imovinu dospeo na naplatu 16. maja, kao i da treća rata poreza na imovinu dospeva 15. avgusta.

Novi Sad
foto: poreskauprava

Informacije kao i odgovore na sve nedoumice u vezi sa plaćanjem poreza, zainteresovana lica osim šalter sale u Ulici Vojvođanskih brigada 24-26, mogu dobiti i na izdvojenom šalter mestu u prostorijama JKP „Informatika” na adresi Bulevar Slobodana Jovanovića br.15, kao i na info-pultu Gradske poreske uprave u TC „Promenada”, putem elektronske pošte na mejl adresu gpu@novisad.rs i na broj telrfona: 4871-707, 4871-751.

nsuzivo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja