ZA VREME EXITA IZDAJU ČAK I OVO Može za petoro, 20 € po osobi! Obratite pažnju na napomenu: ŠTA ZNA ENGLEZ GDE JE FUTOG (FOTO)
Foto: Twitter/Pure love

NEVEROVATNI OGLASI

ZA VREME EXITA IZDAJU ČAK I OVO Može za petoro, 20 € po osobi! Obratite pažnju na napomenu: ŠTA ZNA ENGLEZ GDE JE FUTOG (FOTO)

Srbija -

Stanodavci koriste svaku priliku kako bi podigli cene kirija i zaradili koji dinar više, a ovoga puta za to su iskoristili muzički festival EXIT koji je sinoć počeo u Novom Sadu.

Naime, kako je objavljeno na društvenim mrežama, stanodavci u Novom Sadu iskoristili su dolazak velikog broja ljudi na ovaj događaj te su oglasili za iznajmljivanje čak i terase.

"Izdajem terasu u Futogu za pet osoba, 20 minuta lagane šetnje do tvrđave. Cena po osobi je 20 evra fiksno. Molim bez glupih komentara (slika je od prošle godine)", stoji u oglasu koji je vrlo brzo počeo dase širi društvenim mrežama.

ŽIVEĆU SAM I PLAĆAM DO 400 EVRA: Rus objavio oglas da traži stan na duže u Beogradu, ali je jednim potezom IZAZVAO HAOS na mrežama

Ono što je posebno izazvalo pažnju, pored samog sumanutog oglasa, jeste i to što je stanodavac naveo da od Futoga do tvrđave u Novom Sadu treba samo 20 minuta lagane šetnje.

"Šta zna Englez gde je Futog", "Posle prašine, nikako u stan, samo na terasu", "Ima mesta i za šestu osobu", "20 minuta, puta toliko", neki su od komentara ispod ove objave.

Pored ovog, još jedan oglas izazvao je pažnju korisnika društvene mreže Tviter, a u kom se navodi da se izdaje stan bez kreveta.

"Izdajem stan za EXIT, 22 metra kvadratna, u ulici Đorđa Servickog na Grbavici. 100 evra za 4 dana. Napomena: stan nema krevete", navedeno je u oglasu.

"Ćuti, dobro je da ima parket. Kad dođu dečica da ne moraju da leže da hladnom betonu", "Cena korektna moram primetiti, spram onih sa krevetom ovih dana", kometarisali su Tviteraši.

Jedan je uporedio ovaj oglas, sa onim stanovima gde imaju krevete.

"Bolje to nego isti stan za 800 evra i krevetom, za 700 evra kupiš dušek i još ti ostane".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track